Garanţii Oferite
Garanţiile oferite de www.magazinsportiv.ro sunt următoarele:
  • 10 zile – banii inapoi garantat, dacă produsul nu corespunde cerinţelor dvs
  • Toate produsele au garanţie conform legilor în vigoare din România (pentru majoritatea produselor 2 ani de zile). Dacă producătorul acordă o garanţie mai mare, aceasta va fi trecuta pe eticheta produsului.
  • Garanţia produselor se referă la defecţiuni de fabricaţie şi vicii ascunse, nu se oferă garanţie în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părţile consumabile.În cazul în care apar probleme de garanţie te rugăm să ne contactezi pentru a găsi cea mai bună soluţie în vederea remedierii sau înlocuirii produsului. Va rugam nu returnati produsele inainte de a ne contacta telefonic.În cazul returnării unui produs pentru inlocuire, sau returnare definitivă ( ex. nu corespunde mărimea sau culoarea), te rugăm să trimiţi produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat si fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor dacă este cazul se va face în termen de max 30 de zile de la primirea produsului.
Politica de Returnare a Produselor
Conform legislaţiei din România puteţi să returnaţi produsele cumpărate de pe magazinsportiv.ro în termen de 10 zile de la cumpărarea lor.
Mai multe informaţii găsiţi aici:
– Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă 
Ce trebuie să ştiţi:
Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.Notificarea de renunţare se face către www.magazinsportiv.ro în scris sau prin email la: contact[at]magazinsportiv.ro .
Produsele returnate trebuie să fie nefolosite şi să îndeplinească următoarele condiţii:
  •   în perfectă stare de funcţionare
  •   fără urme de folosire sau deteriorate
  •   în ambalajul original
Returul se efectuează de către cumpărător. Costul va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor se va face în termen de max 30 de zile de la returnarea produsului .Din suma returnată se scad:
  •   comisionalele bancare (dacă plata sumei returnate s-a făcut în cont) sau taxele de curierat (dacă plata sumei returnate s-a făcut prin curier rapid).
După recepţia lui de către firma nostra, produsul va fi inlocui conform intelegerii perfectate telefonic cu unul dintre reprezentantii nostri.In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.